Συναγερμός από τους μετεωρολόγους για δύσκολο βράδυ

MarketNews

Συναγερμός από τους μετεωρολόγους για δύσκολο βράδυ , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Καμπανάκι από τους μετεωρολόγους για την επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και έπειτα με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους.

Ειδικότερα ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega ανέφερε ότι κάποιες περιοχές σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα θα έχουν δύσκολο βράδυ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, με ισχυρές καταιγίδες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις η ισχυρή βροχόπτωση σε αυτές τις περιοχές δεν θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και άρα οι θαλάσσιες συγκοινωνίες προς και από τα νησιά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Από την πλευρά του ο Τάσος Αρνιακός στον ANT1 επισήμανε ότι ο καιρός "φθινοπωριάζει" για τα καλά υπογραμμίζοντας ότι από το βράδυ ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν κατά τόπους περιοχές του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας. "Δεν μ αρέσει κι εμένα, αλλά πρέπει να το πω", είπε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη για την επιδείνωση του καιρού σημειώνοντας ότι τα φαινόμενα μπορεί δεν θα είναι τόσο ισχυρά όσο του κυκλώνα "Ιανός".