Χρυσή διάκριση της Intralot στα HR Awards 2020

MarketNews

Χρυσή διάκριση της Intralot στα HR Awards 2020, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η INTRALOT ανακοινώνει δύο σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε στις κατηγορίες «Learning & Development» και «Covid-19 Response Actions» κατά την τελετή απονομής των βραβείων HR Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, ως επιβράβευση των πρωτοβουλιών και των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει.

H ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της INTRALOT κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Learning & Development: Best Team Building Program» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης Hackathon, που είχε ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους της ανά τον κόσμο. Μέσα από ένα εσωτερικό διαγωνισμό Hackathon, οι εργαζόμενοι δουλέψαν ομαδικά για τη δημιουργία καινοτομίας, διασκέδασαν και μοιράστηκαν μια καταπληκτική εμπειρία, ενδυναμώνοντας την ομαδική κουλτούρα της INTRALOT.

Επιπρόσθετα, η Διεύθυνση του Ανθρώπινου Δυναμικού της INTRALOT διακρίθηκε με Silver βραβείο στη νέα κατηγορία των βραβείων «Covid-19 Response Actions: Most Valuable HR Team», καθώς έδρασε άμεσα και με σχέδιο από την αρχή της πανδημίας. Στόχος ήταν η προστασία της υγείας όλων των εργαζομένων και η έγκαιρη εφαρμογή όλων των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επιχειρησιακή λειτουργία του οργανισμού.

«Το ανθρώπινο δυναμικό της INTRALOT αποτελεί τον σημαντικότερο πόρο της εταιρίας. Είμαστε περήφανοι για τους εργαζομένους μας καθώς και για την κουλτούρα που έχει διαμορφωθεί στην εταιρία. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού της πριν ακόμα η εξάπλωση του Covid19 χαρακτηριστεί ως πανδημία. Οι διαγωνισμοί Hackathon της INTRALOT ξεκίνησαν πριν από περίπου 9 χρόνια για να φτάσουν στην μορφή που έχουν σήμερα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικοί καθώς έχουν ως στόχο να θέσουν υψηλότερους ρυθμούς αναζήτησης καινοτομίας στην καθημερινή λειτουργία της εταιρίας. Θέλω να συγχαρώ το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας για την υιοθέτηση πρακτικών παγκόσμιας κλάσης και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας για τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση τους στην INTRALOT», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

«Η διοργάνωση του Hackathon άφησε μια πολύτιμη κληρονομιά στην εταιρία, καθώς μας εφοδίασε με καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και κυρίως διεύρυνε το πνεύμα συνεργασίας, ενισχύοντας τους δεσμούς της πολυεθνικής οικογένειας της INTRALOT. Παράλληλα, στον τομέα των μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19, η έγκαιρη και συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων μας αποτέλεσε το κύριο μέλημα μας, φροντίζοντας να σχεδιάσουμε δράσεις για τη διαδικτυακή κατάρτιση, τη διατήρηση της επαφής και της επικοινωνίας, καθώς και την ευεξία τους», δήλωσε ο κ. Έντυ Γκερέκος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου INTRALOT.

Τα HR Awards διοργανώνονται για 6η συνεχή χρονιά από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, αποσκοπώντας να αναδείξουν τις βέλτιστες πρωτοβουλίες και πρακτικές στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας.