Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον τελικό του The Bachelor και την παίκτρια που κερδίζει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη.
 
Ετσι λοιπόν, μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Σία Βοσκανίδου είναι εκείνη που επιλέγει ο Παναγιώτης στο The Bachelor, για να κάνει σχέση μαζί της, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης (15/10), μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», το διέψευσε.
 
«Το καλό ρεπορτάζ για το “Bachelor” θα το ακούτε εδώ. Η Σία δεν είναι νικήτρια, μπορεί και να είναι στο τέλος, αλλά σίγουρα τώρα δεν είναι γιατί είναι τέσσερις – πέντε φιναλίστ. Οπότε δεν έχει κανείς την μαντική ικανότητα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
 
Τώρα όμως έρχεται νέο spoiler για το The Bachelor μέσα από τον γνωστό λογαριασμό της Soulaglamorous στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τη Soulaglamorous, οι δύο κοπέλες που φθάνουν στον τελικό του The Bachelor είναι η Βίβιαν και η Νικολέττα. Επίσης, σύμφωνα με το συγκεκριμένο post ο μεγάλος τελικός του The Bachelor δεν έχει ακόμη γυριστεί.
 

Facebook Comments