Για μία θέση στην κορυφή της τηλεθέασης - τα νούμερα

MarketNews

Για μία θέση στην κορυφή της τηλεθέασης - τα νούμερα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ιδιαίτερα σκληρός είναι φέτος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη και οι ψυχαγωγικές εκπομπές δίνουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν μια θέση στην κορυφή της τηλεθέασης.  

Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα αποτελεί μια έκπληξη, αφού καμία εκπομπή δεν διατηρεί τη θέση της... Βλέπουμε ότι οι τελευταίοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι κατρακυλούν.

Όπως έγινε και χθες, όταν η μάχη για την κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης ήταν αμείλικτη και η τελική κατάταξη επεφύλασσε εκπλήξεις, καλές και κακές.

H Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην κορυφή με 17,1% στο δυναμικό κοινό και 18,4% στο σύνολο.

Ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου με το "Ευτυχείτε” να κάνει μέσο όρο 15,4% στο δυναμικό κοινό και 12,3% στο σύνολο.

Ακολούθησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με μέσο όρο 12,8% στο δυναμικό κοινό και 8,8% στο σύνολο. Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η Φαίη Σκορδά με 12,7% στο δυναμικό και στο σύνολο.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση των ποσοστών της Δανάης Μπάρκα, η οποία επανέκαμψε δυναμικά με 12% στο δυναμικό κοινό και 6,5% στο γενικό σύνολο.

Θυμίζουμε ότι τα νούμερα της Δευτέρας ήταν απογοητευτικά για την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega που ξεκίνησε την εβδομάδα με μόλις 4,4% στο δυναμικό κοινό και 5,9% στο γενικό σύνολο.

Ωστόσο τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας κατάφερε να τριπλασιάσει τα ποσοστά της στο δυναμικό κοινό.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αλήθειες με τη Ζήνα – 17,1%
Ευτυχείτε – 15,4%
Στη φωλιά των Κου Κου – 12,8%
Το Πρωινό – 12,7%
Πάμε Δανάη – 12%
Αταίριαστοι – 10,5%
Ώρα για φαγητό – 9,3%
Love It – 8,9%
Ώρα για Μελέτη – 7,8%
Συνδέσεις – 4,6%

Στο γενικό σύνολο συναντάμε πάλι τους Αταίριαστους και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen.

ΓΕΝΙΚΟ

Αταίριαστοι – 25%
Ώρα για φαγητό – 20,7%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 18,4%
Το Πρωινό – 12,7%
Ευτυχείτε – 12,3%
Love It – 10,6%
Ώρα για Μελέτη – 9,2%
Στη φωλιά των Κου Κου – 8,8%
Συνδέσεις – 8,8%
Πάμε Δανάη – 6,5%