Πολάκης σε Στουρνάρα: ’Ελεεινέ και τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη - Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς!’

MarketNews

Πολάκης σε Στουρνάρα:
Λίγες ημέρες πριν κάτσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου στη δίκη για την παράνομη ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει βέλη προς τον κεντρικό τραπεζίτη.
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς προς τον Γιάννη Στουρνάρα και ζητά να του απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων, επικαλούμενος δημοσίευμα εφημερίδας.
 
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
 
ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!
Το Φλεβάρη του 2019 είχες κάνει έκτακτη σύσκεψη για το δικό μου νόμιμο δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!
 
Τώρα που αποκαλύφθηκε από το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, πως η πέντε φορές ανακεφαλαιοποιημένη με τα δικά μας λεφτά Τραπεζα Πειραιώς του Σάλλα και του Μεγάλου ,ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 900.000.000 ευρώ από δάνεια 1 ΔΙΣ ,που ειχε δώσει σε 5 εφοπλιστές ….
 
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ;;
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ;;;
Η θα κάνεις την πάπια;;
Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ αρχιτραπεζιτη που σου κάτσαν στο λαιμό τα 100.000 του δικού μου δανείου που το πήρα γιατί ζοριζόμουνα καθώς ως υπουργος δεν δούλευα ως Γιατρος και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;;
 
Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ υπονομευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήθελες προληπτική γραμμή και νέο μνημόνιο και τώρα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ 900.000.000 ευρώ που γλεντοκοπησαν τα φιλαράκια σου οι εφοπλιστές μαζί με τα κοράκια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜΑΡΦΙΝ του Βγενοπούλου;;;;;
 
Τίποτα δεν θα ξεχαστεί ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
 
ΥΓ Ψάχνω και εκείνο το πιθηκάκι της πληρωμένης δημοσιογραφιας τον Υποφαντη του βοθροκάναλου του ΣΚΑΙ ,να δω αν πήγε σε κάνα ΑΤΜ να δει αν βγάζει 900.000.000 ευρώ το μηχάνημα!!!!