ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα πάθει ο Κυριάκος με τον Πτωχευτικό - Θα μείνει χωρίς σπίτι!

MarketNews

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα πάθει ο Κυριάκος με τον Πτωχευτικό - Θα μείνει χωρίς σπίτι!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με ένα σποτ στο οποίο περιγράφεται το πώς ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας θα πάρει την α΄ κατοικία του κόσμου που δεν έχει να πληρώσει το δάνειό του, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την καμπάνια του για τον Πτωχευτικό, μετά την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα. Στο νέο σποτ πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος... που δεν έχει να πληρώσει τις δόσεις και χάνει το σπίτι του. Αλλά η συνέχεια είναι πιο αποκαλυπτική.

Καθώς, όπως σημειώνει το βίντεο που ανέβασε και ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κινδυνεύει. Γιατί όπως επισημαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 37 ακίνητα, έχει αφήσει τα δάνειά του απλήρωτα- εννοεί τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας- και δεν έχει ανάγκη. Και το βίντεο καταλήγει: Ο Κυριάκος είσαι εσύ..

Τι γράφει η Αυγή:

Οπως γράφει η Αυγή, "με ένα ευρηματικό σποτ που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζει τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη που για πρώτη φορά καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας.

"Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι" τιτλοφορείται το βίντεο και περιγράφει τι θα πάθει ο... Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο.”