Ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΪ

MarketNews

Ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΪ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει μια ακόμη τηλεοπτική αποστολή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στις typologies "θα είναι ο παρουσιαστής του νέου μουσικού τηλεοπτικού σόου “Masked Singer”.

Διάσημοι από το χώρο του θεάματος θα ντύνονται με υπερβολικά και δημιουργικά κοστούμια, και θα προσπαθούν να κρύψουν την ταυτότητά τους και όποιος λάβει τις λιγότερες ψήφους  θα πρέπει να αποκαλυφθεί. Το παιχνίδι θα βγει στον αέρα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 λίγο μετά το τέλος του “Voice”, στο οποίο συμμετέχει  ο Σάκης Ρουβάς ως  coach. 

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από επώνυμους του χώρου του θεάματος, οι οποίοι καλούνται να μαντέψουν ποίος κρύβεται κάτω από τη μάσκα με βάση τις πληροφορίες που δίνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.Οι διαγωνιζόμενοι είναι γνωστοί τραγουδιστές, αθλητές και YouTube Influencers.Στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ψήφοι περιορίζονται στο ζωντανό κοινό του στούντιο. Στη Γερμανία και την Αυστρία, οι ψήφοι είναι ανοιχτοί σε όλους τους θεατές επειδή είναι σε ζωντανή μετάδοση".