Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε ενημερωθεί από τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την ηγεσία απέναντί της.
 
Το παρασκήνιο  αποκάλυψε το “Βήμα της Κυριακής” με ρεπορτάζ του Δ. Χονδρού στο οποίο αναφέρει τα εξής: 
 
“Πριν από περίπου είκοσι ημέρες, η Φώφη Γεννηματά είδε στην οθόνη του κινητού της να σχηματίζεται ο αριθμός του τηλεφώνου του Ανδρέα Λοβέρδου. Η σχέση της προέδρου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής δεν διανύει την καλύτερή της φάση. Δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν ακούσει τον έντονο διάλογο που είχαν οι δυο τους στο γραφείο της κυρίας Γεννηματά στη Βουλή, όταν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΑΣΑ ο κ. Λοβέρδος τουίταρε: «Τελικά συγκυβερνάμε με τον Μητσοτάκη αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέραμε».

«Πρόεδρε, θέλω να σου ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές» είπε στη Φώφη Γεννηματά που δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Ανδρέα, αυτό που σε ενδιαφέρει, σε αυτή τη φάση, είναι ποιος θα είναι πρόεδρος σε έναν χρόνο;» φέρεται να του είπε. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν υπήρξε ιδιαίτερη ένταση. Άλλωστε, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δεν ήταν ανυποψίαστη. Γνώριζε ότι ο κ. Λοβέρδος είχε ήδη πραγματοποιήσει έναν κύκλο τηλεφωνικών επικοινωνιών με όλους τους βουλευτές, τον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, αλλά επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Παύλο Γερουλάνο, τους οποίους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής”.

 
 

 

Facebook Comments