Χαρδαλιάς: Από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τους ειδικούς θα κριθεί η άρση του lockdown

MarketNews

Χαρδαλιάς: Από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τους ειδικούς θα κριθεί η άρση του lockdown, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για το πότε και πώς θα γίνει η άρση του lockdown, παρατήρησε στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Όπως τόνισε σχετικά, ξεκάθαρο είναι πως η απόφαση της κυβέρνησης θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο στα επιδημιολογικά δεδομένα και στις εισηγήσεις των ειδικών - σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία αξιολογούνται καθημερινά, είπε.

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε πως αναγνωρίζει τη γενική προσδοκία να ανοίξει η αγορά καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, υπογράμμισε ωστόσο πως «το διακύβευμα είναι η υγεία όλων, η προστασία από αυτή την ύπουλη απειλή, που δεν ξεχωρίζει πλέον ηλικίες».

Παράλληλα, επισήμανε πως ο αριθμός των θυμάτων υπενθυμίζει πως η εφαρμογή των μέτρων είναι το απόλυτο στοίχημα για όλους.