H Reactive σχεδίασε και προσφέρει τη λύση στους επιχειρηματίες εστίασης, για την αύξηση και τη διαχείριση των παραγγελιών και του delivery εν μέσω της κρίσης Covid-19.

Το Reactive Ordering  δεν είναι απλώς μια νέα πλατφόρμα online παραγγελιοληψίας, αλλά ένα εξατομικευμένο σύστημα λήψης και διαχείρισης κάθε είδους παραγγελίας, που λειτουργεί σαν e-shop για εστιατόρια ή καφέ, αλλά και ως site της εκάστοτε επιχείρησης, προσφέροντας τη δυνατότητα διαφορετικών εικαστικών, ανάρτησης φωτογραφιών ανά πάσα στιγμή, blog με κατηγορίες, κ.α. που το καθιστούν μοναδικό.

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Reactive Ordering λειτουργεί με σταθερό, μηνιαίο κόστος ανεξάρτητο από τον όγκο παραγγελιών, χωρίς χρέωση προμηθειών. Επίσης, παρέχει δωρεάν web hosting.

Mε την υποστήριξη της Cardlink, leader στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω POS και e-Commerce, δέχεται κι εξυπηρετεί πληρωμές από όλες τις ελληνικές τράπεζες και κάθε τύπου κάρτα.

Το εν λόγω σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών  λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα κι έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε ο διαχειριστής να μπορεί να κάνει μόνος του καταχωρίσεις/ διαγραφές προϊόντων, να γράφει τις περιγραφές που θέλει και να αλλάζει ο,τι κρίνει χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να δώσει πρόσβαση σε άλλους χρήστες, ρυθμίζοντας ο ίδιος την προσβασιμότητά τους. Μάλιστα, με τις πληρέστερες οδηγίες και τη δυνατότητα chat, ενώ βρίσκεται στο σύστημα, το Reactive Ordering του προσφέρει 100% την ασφάλεια υποστήριξης από το αρμόδιο τμήμα.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης πελατών και παραγγελιών κατευθείαν από το σύστημα διαχείρισης κάτι το οποίο απλουστεύει την αποδοχή τηλεφωνικών και φυσικών παραγγελιών καθώς και την παρακολούθηση αυτόματων στατιστικών και γραφημάτων μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα παραγγελιών εστίασης.

Ειδικά λόγω των συνθηκών που έχουν ανακύψει από την κρίση του κορωνοϊού, έχει σχεδιαστεί πεδίο για την παράδοση της παραγγελίας, στο οποίο (εφόσον ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή) ο παραγγελιοδέκτης μπορεί να ζητήσει να μην έρθει σε επαφή με τον διανομέα.

Με γνώμονα την ικανοποίηση του τελικού πελάτη, το Reactive Ordering έχει κατασκευαστεί ώστε να εμφανίζεται αυτομάτως προσαρμοσμένο σε κάθε είδους συσκευή (σταθερό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και στις δοκιμές ταχύτητας ιστοσελίδων βαθμολογείται με ποσοστό άνω του 95%, γεγονός που το χρίζει ως το ταχύτερο site παραγγελιοληψίας φαγητού, καφέ, κτλ.

Στην ουσία πρόκειται για ένα ανεξάρτητο e-shop εστιατορίων, καφεστίασης, εύχρηστο όσο ένα application και με τη μορφή ιστοσελίδας, γιατί στη Reactive, επιθυμούν για κάθε ενέργεια του διαχειριστή να υπάρχει άμεση, θετική επίδραση στον τελικό πελάτη του, for every action… a reaction!

Έτοιμο να καλύψει από τις πιο απλές προσδοκίες μέχρι τις πιο σύνθετες απαιτήσεις, τη στιγμή που λειτουργεί με τον ευκολότερο τρόπο και δεν  απαγορεύει τον συνδυασμό με άλλες εφαρμογές… στην Κύπρο, όπου λανσαρίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, έχει κερδίσει ήδη τις θετικές εντυπώσεις.

To Reactive Ordering είναι το μοναδικό σύστημα παραγγελιών που συνδυάζει τις διαδικτυακές πωλήσεις με τη δυνατότητα blog και τη διαχείριση πελατολογίου, σε συνδυασμό με μία σειρά καινοτόμων, άλλων εργαλείων και σε χαμηλό κόστος. O καθένας μπορεί να αποκτήσει τη δική του εμπειρία με τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

H σουίτα προϊόντων Reactive και ειδικότερα το Reactive Ordering φέρουν την υπογραφή της εταιρείας Blastup.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε:

  • Να επισκεφθείτε την ιστοστελίδα https://reactiveordering.com
  • Να απευθυνθείτε στην ομάδα της Reactive, στέλνοντας mail στο [email protected]
  • Nα καλέσετε στο +30 210 67 27 178

Facebook Comments