Συστάσεις Μητσοτάκη για αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην Πάτρα

MarketNews

Συστάσεις Μητσοτάκη για αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην Πάτρα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με τον δήμαρχο Πατρέων, Κωνσταντίνο Πελετίδη, και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, επικοινώνησε τηλεφωνικά την Παρασκευή ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα.

Επισήμανε, μάλιστα, ιδιαίτερα το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό.

Υπενθυμίζεται πως και την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες της Πάτρας να αποφύγουν τον συγχρωτισμό, να γιορτάσουν μέσα μαζί με την οικογένειά τους, όχι με ανταλλαγή επισκέψεων, με τήρηση των μέτρων, ώστε να μη γίνει λόγος υπερμετάδοσης του ιού άλλη μία μεγάλη τοπική εορτή.