Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» μίλησε η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θόρυβο που δημιουργήθηκε με τις θεωρίες συνωμοσίας που διατύπωσε ο σύντροφός της τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος για την πανδημία:

«Δε συνέβη κάτι. Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα.  Δημοσίευσε γνώμες επιστημόνων. Όλος αυτός ο ντόρος μου φαίνεται αστείος. Γιατί να παρέμβη εισαγγελέας, επειδή έκανε αναδημοσίευση κάποιων επιστημόνων; Ο Γρηγόρης δεν είπε καμία δικιά του θεωρία. Επαναλαμβάνω.

Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» πρόσθεσε η ηθοποιός «Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC».

Ακόμη, σημείωσε «Πλέον δεν μπορείς να πας κάπου αν δε φοράς μάσκα. Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Προσέχω τις συναναστροφές μου, προσέχω το ανοσοποιητικό μου. Μας έχουν κλείσει μέσα τι άλλο να κάνουμε. Εξάλλου η ελευθερία μας είναι εσωτερική δεν είναι εξωτερική. Το καλό είναι με αυτή την ιστορία ότι έχει εξαφανιστεί το άσκοπο και ο καθένας έρχεται κοντά με τον εαυτό του».

Facebook Comments