Τσιόδρας:“Θα νικήσουμε γιατί ως ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε-υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ”

MarketNews

Τσιόδρας:“Θα νικήσουμε γιατί ως ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε-υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ”, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο επικεφαλής των λοιμωξιολόγων Σωτήρης Τσιόδρας, στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την έκβαση της πανδημίας, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος "Θετική Φωνή" στη "Στέγη" του Ιδρύματος Ωνάση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι το HIV/AIDS λειτούργησε ως πυξίδα για τον κορονοϊό και σημείωσε πως έχουν αναφερθεί πολλαπλές μορφές στίγματος και διάκρισης στην πανδημία του κορονοϊού, λόγω του φόβου και της αβεβαιότητας η οποία αναδύεται στη διάρκεια μιας πανδημίας.

«Θα νικήσουμε γιατί σαν ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε. Ήδη έχουμε αισιόδοξα δεδομένα από τα εμβόλια. Ελπίζω ότι με κατανόηση και υπομονή θα ξεπεράσουμε το τούνελ αυτή τη στιγμή, σίγουρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ αρκεί να έχουμε αλληλεγγύη να έχουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον και να προχωρήσουμε ενωμένοι, να μην αφήσουμε να μας διχάσει...», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Τσιόδρας.