«Έφυγε» από κορωνοϊό ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρ. Τσιόλιας

MarketNews

«Έφυγε» από κορωνοϊό ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρ. Τσιόλιας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) και συνιδρυτής της Oxford Company, Χρήστος Τσιόλιας, έχασε τη μάχη για τη ζωή, εξαιτίας του Covid-19.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕΕ, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι η Oxford Company ιδρύθηκε το 1991 με αφετηρία τον Βόλο, ενώ εστίασε τη δραστηριότητά της στο πουκάμισο. Το όνομα Oxford Company προέρχεται από το γνωστό ύφασμα «Oxford», το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του. Η μακροχρόνια εμπειρία, η εξειδίκευση και το πάθος για τη λεπτομέρεια κατέστησαν την Oxford Company μια δυναμική και πρωτοπόρα εταιρεία. Σήμερα διαθέτει δίκτυο 49 καταστημάτων, καθώς και e-shop, ενώ απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους. Το 2019 η εταιρεία πραγματοποίησε πωλήσεις 13,8 εκατ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 2,3% σε σχέση με το 2018, με βάση τα στοιχεία του ΣΕΠΕΕ.