Η πλατφόρμα Vevo δημοσιοποίησε τη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα hip hop μουσικά βίντεο του 2020 με το «Life Is Good» των Drake και Future να βρίσκεται στην κορυφή.

Το βίντεο του Καναδού σκηνοθέτη και παραγωγού Director X, συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο views παγκοσμίως και 530 εκατομμύρια views στις ΗΠΑ από τότε που κυκλοφόρησε, τον Ιανουάριο του 2020.

Το τραγούδι, συμπεριελήφθη επίσης στο όγδοο άλμπουμ του Future «High Off Life» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Στη λίστα ο Lil Baby καταλαμβάνει πέντε θέσεις με τα «Woa», «All In», «Sum 2 Prove», καθώς και με τις δύο συνεργασίες του με τον 42 Dugg «We Paid» και «Grace».

Ο Drake εμφανίζεται στη λίστα άλλες δύο φορές, με το «Laugh Now Cry Later» συνεργασία με τον Lil Durk και το«Toosie Slide».

Οι Future και Drake ξεκίνησαν το έτος με την κυκλοφορία του «Life Is Good» και σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά, το ενδιαφέρον για το βίντεο είναι αμείωτο , δήλωσε ο αντιπρόεδρος μουσικής και περιεχομένου της Vevo, Τζόρνταν Κλίκσον. «Με μεγάλη διαφορά το βίντεο που παρακολουθήθηκε περισσότερο τη χρονιά, παρέμεινε στην κορυφή των charts μας για μήνες. Και ενώ ο Drake εμφανίστηκε τρεις φορές στο top 10, ο Lil Baby εξασφάλισε τη θέση του ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στις ΗΠA, με πέντε βίντεο στα κορυφαία 10 και την «Ctrl performance of 2020» με τα περισσότερα views» εξήγησε.

Τα 10 hip – hop μουσικά βίντεο με τα περισσότερα Views στις ΗΠΑ στην πλατφόρμα Vevo

1. Future x Drake – «Life Is Good» (530 εκ. views)

2. Lil Baby x 42 Dugg – «We Paid» (157 εκ. views)

3. Lil Baby – «Woah» (107 εκ. views)

4. Drake x Lil Durk – «Laugh Now Cry Later» (94 εκ. views)

5. Lil Baby x 42 Dugg – «Grace» (78 εκ. views)

6. Drake – «Toosie Slide» (66 εκ. views)

7. Moneybagg Yo – «Me Vs. Me» (61 εκ. views)

8. Lil Baby – «All In» (53 εκ. views)

9. Lil Baby – «Sum 2 Prove» (51 εκ. views)

10. Lil Nas X x Nas – «Rodeo» (50 εκ. views)

Facebook Comments