Βρέθηκε σκελετωμένο και ψάχνει σπίτι

Σταματάκου Σταματίνα

Βρέθηκε σκελετωμένο και ψάχνει σπίτι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τα κυνηγόσκυλα έχουν την ατυχία να γεννιούνται και να καταλήγουν στα χέρια ανθρώπων που τα βλέπουν σαν εργαλεία. Όταν δεν τους κάνουν τα «πετάνε». Έτσι έγινε και με τη μικρή. Ένα πλάσμα 8,5 μόλις κιλά βρέθηκε στο δρόμο καταδικασμένο να πεθάνει από ασιτία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έφτασε στην κλινική Κυανούς Σταυρούς για να στειρωθεί. Ήταν τόσο όμορφη με τόσο γλυκά μάτια που δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να γυρίσει στο δρόμο.

Οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είναι υγιέστατη ενώ υπολογίζεται νεαρής ηλικίας. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους παρά τα όσα φαίνεται να έχει περάσει. Ακόμα και η ουρά της στην άκρη είναι κομμένη από ανθρώπινο χέρι.

Η μικρούλα μας δίνεται προς υιοθεσία εντός Αττικής στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη χωρίς να βαραίνει κανένα έξοδο το νέο της κηδεμόνα με απαραίτητη προϋπόθεση την απεριόριστη αγάπη του.

Για να υιοθετήσετε τη μικρή στείλτε μας μήνυμα στο Facebook Σταματίνα Σταματάκου ή mail στο stamatinastamatakou@gmail.com ή τηλεφωνήστε στο 6944076955.