Φόβους ότι το ΚΙΝΑΛ θα γίνει Ποτάμι εκφράζει ο Α. Λοβέρδος

MarketNews

Φόβους ότι το ΚΙΝΑΛ θα γίνει Ποτάμι εκφράζει ο Α. Λοβέρδος , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την άποψη ότι αν δεν μεγαλώσει το Κίνημα Αλλαγής θα έχει την τύχη του Ποταμιού, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει, μοιραία θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα με ποιον θα πάει και αν επιλέξει να μην πάει με κανέναν, θα είναι ένα κόμμα που δεν επηρεάζει τίποτα και θα εκτιμάται απλώς ότι έχει ωραίες απόψεις, όπως το ΚΚΕ».  Πρόσθεσε, δε, ότι σε διαφορετική περίπτωση, το ΚΙΝΑΛ «θα έχει την τύχη του Ποταμιού και θα γίνει έρμαιο του πού θα πάει, κάτι που εγώ απορρίπτω».

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει άλλη προοπτική προκειμένου το ΚΙΝΑΛ να γίνει μάχιμο κόμμα και συμπλήρωσε ότι το 2019 «δεν μεγαλώσαμε όσο θα θέλαμε». «Το 8% μπορεί να γίνει εφαλτήριο και να επαναληφθούν οι συσχετισμοί, μοιραία τότε, όμως, η κατάληξη αυτού του χώρου δεν θα είναι καλή», ανέφερε.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε ότι στηρίζει την αυτόνομη πορεία του κόμματος διαχωρίζοντας τη θέση του τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.  «H Νέα Δημοκρατία είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είναι ο υπαρξιακός και θέλουν μας καταπιούν», σημείωσε.