Την απόφαση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, το βράδυ της Παρασκευής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου και έτερο σχολιαστή τον Πάνο Αμυρά. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, δεν έκρυψε την έκπληξη της για την στιγμή που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 πως «θα μου επιτρέψετε να δούμε την μεγάλη εικόνα. Η Ευρώπη έγινε κόκκινη και μπήκε σε lockdown όταν μπήκε στον χειμώνα. Αυτή είναι και η απάντηση της κα. Μέρκελ σε Γερμανούς δημοσιογράφους. Εμείς είμαστε στο πορτοκαλί και μέχρι χθες είχαμε σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Τώρα μπαίνουμε στον χειμώνα, όπως ακούσαμε και νωρίτερα τον κ. Αρνιακό για τις θερμοκρασίες που έρχονται. Είναι, λοιπόν, απορίας άξιο γιατί, αντί να προσέχουμε για να έχουμε, ανοίγουμε και περιμένουμε! Είναι σαν να περιμένουμε τον κορονοϊό. Και για τον ακατανόητο αυτόν πραγματικά σχεδιασμό μετακυλίεται η ευθύνη στον πολίτη. Ακούσαμε ότι θα πρέπει να συμμορφωθούν οι πολίτες αλλιώς θα αρθούν τα μέτρα. Στον πολίτη ο οποίος είναι κουρασμένος, ένα τρίμηνο αποκλεισμένος στο σπίτι του, φτωχός χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο και χωρίς καμία προοπτική για το πότε όλο αυτό θα τελειώσει».

«Αναρωτιέται κανείς τι σχεδιασμός είναι αυτός όταν η Αττική είναι στο κόκκινο, σήμερα μπήκε σε σκληρό lockdown και το Μενίδι, μπαίνουμε στον χειμώνα και αντί να πάρουμε μέτρα, δείχνουμε να ανοίγουμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Σαν να χαλαρώνουμε» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. «Ανοίγουμε με το περίφημο μήνυμα που θα διαρκεί δύο ώρες για να πάμε σε ένα κατάστημα όταν όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να σβήνουμε και να ξαναστέλνουμε καινούργιο μήνυμα και αυτές οι ώρες να είναι ατελείωτες».

Facebook Comments