Υπέρ της πρότασης της Reggeborgh για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ ψήφισαν οι μέτοχοι κατά τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση.

Ειδικότερα, στην κρίσιμη ψηφοφορία, το 61,27% των μετόχων που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση υπερψήφισε την πρότασή της Reggeborgh έναντι 38,72% που την καταψήφισε. Λευκό/αποχή επέλεξε το 0,01%.

Σημειώνεται ότι η Reggeborgh και άλλοι μέτοχοι έχουν προτείνει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο. Ως μη εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου προτείνεται ο δικηγόρος Γιώργος Μυλωνογιάννης και ως διευθύνων σύμβουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕδ, Άρης Ξενόφος.

Νωρίτερα:

Απορρίφθηκαν τα θέματα ένα και δύο της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ, τα οποία αφορούσαν στη μείωση μετοχικού κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων και στη συνέχεια σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βάσει πρότασης του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από το προεδρείο, υπέρ της πρότασης για μείωση μετοχικού κεφαλαίου ψήφισε το 11,03% των δικαιωμάτων ψήφου που συμμετέχουν στη ΓΣ, κατά ψήφισε το 88,37% και λευκό/αποχή το 0,6%. Το δεύτερο θέμα απορρίφθηκε επίσης, καθώς υπέρ ψήφισε το 10,99% και κατά το 88,41% και λευκό/ αποχή 0,6%.

Σημειώνεται ότι στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιείται διαδικτυακά συμμετέχουν, αυτοπροσώπως ή μέσω αντιπροσώπων, μέτοχοι που αντιστοιχούν στο 76,879% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΓΣ, συμμετέχουν 52 άτομα, οι 26 εκ των οποίων είναι αντιπρόσωποι πολλών μετόχων και οι υπόλοιποι βρίσκονται αυτοπροσώπως. 

Facebook Comments