Το χυδαίο πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ: Η στάση 69 και ο Συρίγος

MarketNews

Το χυδαίο πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ: Η στάση 69 και ο Συρίγος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» με το σημερινό της πρωτοσέλιδο επιτίθεται στον υφυπουργό Παιδείας, Άγγελο Συρίγο.

Ειδικότερα, η Εφ.Συν. έχει ως κεντρικό τίτλο «Στάση ’69 στα πανεπιστήμια», ενώ στον υπέρτιτλο αναφέρει «ιστορική γκάφα ή νοσταλγία των χρόνων της χούντας από τον υφυπουργό Παιδείας;».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη, υπήρξε έντονη πολιτική αντιπαράθεση, μετά την δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την ίδρυση αστυνομικού σώματος στα ΑΕΙ, αναφέροντας ότι υπήρχε αστυνομικό τμήμα μέσα σε Πανεπιστημιουπόλεις ήδη από το 1969.

Μετά την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Συρίγος απάντησε μέσω Facebook στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι «προκειμένου να απαξιώσει το λόγο των πολιτικών της αντιπάλων, τους ταυτίζει συχνά με τη χούντα, ή τους βαφτίζει φασίστες θεωρώντας ότι έτσι ακυρώνει τα επιχειρήματά τους», προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ απομόνωσε μία αμιγώς ιστορική αναφορά που έκανα στο πλαίσιο μίας υποδειγματικής συζητήσεως για το νομοσχέδιο, που διοργάνωσε διαδικτυακά τη Δευτέρα 25-1-2021 η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».