Το Peugeot e-208 είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση

Σάλτας Νίκος

Το Peugeot e-208 είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση   , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

To PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην καηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για 6η διαδοχική χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του περιοδικού «Kilomètres Entreprise».

 9 βραβεία συνολικά απονεμήθηκαν απο μία επιτροπή 14 δημοσιογράφων, η οποία αξιολόγησε 79 νέα αυτοκίνητα με κριτήριο την εταιρική τους χρήση. Στην κατηγορία «ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021, το PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο μεταξύ 11 ανταγωνιστών.

Το PEUGEOT 208 έχει ήδη αποσπάσει 26 βραβεία απο το λανσάρισμά του, συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου βραβείου του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς». Το νέο  PEUGEOT 208  αποτελεί ένα συνονθύλευμα του τελευταίου στυλιστικού κώδικα της μάρκας με τον καινοτόμο 3D πίνακα οργάνων PEUGEOT i-Cockpit®, της ασφάλειας και της απαράμιλλης αισθητικής. Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στον οδηγό, καθώς διατίθεται με τρείς κινητήρες: βενζίνης, πετρελαίου ή αμιγώς ηλεκτρικό.