Ο Χάρης Ρώμας έχει άρρηκτα συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1, καθώς έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας στην εξαιρετική πορεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μαζί με το… τηλεοπτικό του ταίρι που δεν είναι άλλο από την Άννα Χατζησοφιά, ολοκληρώνει φέτος το «Καφέ της Χαράς», με τους δυο τους να έχουν εξαρχής ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει ακόμα ένας κύκλος.

Όπως φαίνεται, όμως, ο Ρώμας έχει άλλα σχέδια για το μέλλον που δεν περιλαμβάνουν τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ο ίδιος συζητάει αυτή την περίοδο για νέο σήριαλ με την Άννα Χατζησοφιά που δεν προορίζεται, όμως, για τον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρθηκε, την παραγωγή θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχει την πληροφορία πως αυτή θα είναι και η τελευταία τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ως ειπώθηκε, ο Ρώμας θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το κομμάτι της πολιτικής. Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής δημιουργός έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος στο κεντρικό τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στις εκλογές του 2019.

Facebook Comments