Δύο ακόμη αναβολές αγώνων της Volley League ανδρών, λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Μετά την αναβολή του αρχικά προγραμματισμένου για σήμερα (24/2, 17:00) αγώνα ΟΦΗ-Μίλωνα, για την 13η αγωνιστική, η Λίγκα ενημέρωσε πως αναβλήθηκε και η επίσης προγραμματισμένη για σήμερα (24/2) αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας-Κηφισιά. Παράλληλα, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε και την αναβολή του παιχνιδιού της 14ης αγωνιστικής Φοίνικας Σύρου-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΕΣΑΠ αναφέρουν:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Α.Ο.Π.Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα 24/2. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π. και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου – Ο.Φ.Η. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ο.Φ.Η. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., πλειοψηφία των μελών των ομάδων Ο.Φ.Η. και του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Facebook Comments