«Τάπα» Μητσοτάκη σε Τσίπρα μέσω Ραγκούση - Όταν χαρακτήριζε «λίγο» και ξοφλημένο τον Αλέξη Τσίπρα

MarketNews

«Τάπα» Μητσοτάκη σε Τσίπρα μέσω Ραγκούση - Όταν χαρακτήριζε «λίγο» και ξοφλημένο τον Αλέξη Τσίπρα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Κατά την τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα ζητήματα της ποιότητας της δημοκρατίας και των τρολς του διαδικτύου και τα όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά σκληρά πράγματα είτε για εμένα είτε για εσάς».

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ως -πρώην εδώ και καιρό- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από εκείνους που δεν έχουν ασκήσει μια συνήθη έστω και σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ως πολιτικό αντίπαλο.

«Έρχομαι τώρα και θα κλείσω με αυτό κ. Πρόεδρε, στις αναφορές που κάνατε σε αυτά τα οποία είπε, έγραψε, η κυρία Αγαπηδάκη. Κατ’ αρχάς, μπορεί το ύφος όντως και εμένα να με ξενίζει, να το θεωρώ λίγο ακραίο. Γράφτηκαν, όμως, αυτά κ. Τσίπρα όταν η κυρία Αγαπηδάκη ήταν πολίτης. Δεν είχε δημόσιο αξίωμα. Τα έχετε μπλέξει λίγο εδώ πέρα. Ήταν πολίτης, δεν είχε δημόσιο αξίωμα. Η κυρία Αγαπηδάκη σήμερα έχει Δημόσιο αξίωμα όπως και ο κ. Πολάκης έχει δημόσιο αξίωμα, είναι εκλεγμένος Βουλευτής, όπως και η κυρία Ελευθεριάδου έχει δημόσια αξίωμα. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο. Είναι άλλο ο πολίτης και άλλο ο πολιτικός διορισμένος ή εκλεγμένος. Φαντάζομαι ότι αυτή τη βασική διαφορά μπορείτε να την κατανοήσετε.

Και να κλείσω και με κάτι ακόμα. Πράγματι στο διαδίκτυο κατά καιρούς μπορεί να γραφτούν πολύ σκληρά πράγματα. Έχουν γραφτεί για εσάς, έχουν γραφτεί για μένα.

Φαντάζομαι ότι έχουν γραφτεί για αρκετούς. Διαβάζω κάποια μόνο. “Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας”, “ο πιο ανέντιμος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης”. “Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος, που σε κάνει να νοιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία”. “Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα φύγει μόνος του ή εξαναγκασμένος”. Ποιος τα έλεγε όλα αυτά; Ο κ. Ραγκούσης που κάθεται δίπλα σας. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο υποκριτής. Αυτός που ήρθε σε εσάς ή εσείς που τον δεχτήκατε;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.