Αν είσαι και Παππάς δεν πας με την αράδα σου στην Εθνική Τράπεζα

MarketNews

Αν είσαι και Παππάς δεν πας με την αράδα σου στην Εθνική Τράπεζα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Διαβάζουμε και ακούμε πολλά για τις σχέσεις Μεγάρου Μαξίμου και του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Π. Μυλωνά, και είναι προφανές ότι δεν είναι στα καλύτερά τους.

Στενός συνεργάτης, ο οποίος γνωρίζει το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον, φαίνεται ότι έχει σχηματιστεί αρνητική γνώμη για τον Π. Μυλωνά.

Η αλλαγή αυτή τεκμηριώνεται και από δημοσιεύματα που τροφοδοτούν ότι ο ισχυρός άνδρας της Εθνικής είχε στο παρελθόν ενεργήσει χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, κάτι που προκύπτει και σε άρθρο στην στήλη "Πράκτορας" της εφημερίδας Παραπολιτικά με τίτλο "Η θεία του Νίκου Παππά, ο πρώτος ξάδελφος του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και η τράπεζα".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι με απόφαση του Π. Μυλωνά, διορίστηκε έμμισθος δικηγόρος στη νομική υπηρεσία της Εθνικής ο γιος της Χρυσούλας Κριτσιώτη (συνταξιούχου διευθύντριας υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και τέως αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΤΕ Leasing), η οποία είναι αδελφή του Στέλιου Παππά, άρα και πρώτος ξάδελφος του Νίκου Παππά.

Η κυρία Κριτσιώτη, για ευνόητους (προφανώς) λόγους, δεν χρησιμοποιεί το πατρικό της επώνυμο, που είναι Παππά!