«Ντροπή σας» φώναξε προς την έδρα ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, στο άκουσμα της απόφασης για αθώωση της αναισθησιολόγου.

«Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;» ήταν – σύμφωνα με το cretalive.gr- τα πρώτα, οργισμένα λόγια του πατέρα της Μελίνα, Μάνου Παρασκάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της έδρας, η αναισθησιολόγος που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης, κρίθηκε αθώα.

«Και οι κρίνοντες κρίνονται»
«Και οι κρίνοντες κρίνονται» σχολίασε ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Παρασκάκη Γιώργος Κοκοσάλης, προσθέτοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «ευχόμαστε η δικαίωση των θέσεων της υποστήριξης της κατηγορίας να είναι νομική και όχι κοινωνική, και ο νοών νοείτο».

Παράλληλα προανήγγειλε ότι ο ίδιος με τον επίσης δικηγόρο πολιτικής αγωγής της οικογένειας, Αντώνη Δαμανάκη, «θα καταθέσουμε τη Δευτέρα ή την Τρίτη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αίτηση για την άσκηση έφεσης  κατά της απόφασης προκειμένου η υπόθεση να κριθεί από δευτεροβάθμιο δικαστήριο, από ανθρώπους που θα έχουν ίσως μεγαλύτερη εμπειρία».

 

Facebook Comments