Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη: Υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων

MarketNews

Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη: Υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Υγείας Πατησίων σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

«Έλαβα το εξής μήνυμα:

«Τι ειρωνεία ... Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης του 2013, της κυβέρνησης που αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα ανερυθρίαστα και υποκριτικά απευθυνόμενος στο προσωπικό φαμφαρολογώντας, μίλησε για την εμπιστοσύνη που πρέπει να οικοδομηθεί με τους πολίτες. 

Κύριε πρωθυπουργέ, η εύλογη εμπιστοσύνη οικοδομείται και κερδίζεται με έργα όπως αυτό που με τα μάτια σας διαπιστώσατε, παίρνοντας ένα ερείπιο εγκαταλελειμμένο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ μνημονίων και ανοικοδομώντας το, παρέδωσε μια σύγχρονη μονάδα υγείας στη υπηρεσία των πολιτών. Αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση οφείλεται στη διαφορετική πεποίθηση και αντίληψη που μας διακρίνει για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας. Όσες υποκριτικές επιθεωρήσεις και αν κάνετε, η επιλογή σας για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας εις βάρος του δημοσίου είναι εκκωφαντική».

Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω στο μήνυμα αυτό. Από τη μεριά μου και με αυτή την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο «Μπράβο» στη Χρυσάνθη Κισκήρα, υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εκείνη που άνοιξε και λειτούργησε ξανά το Νοσοκομείο Πατησίων.

 Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, (και) στην περίπτωση αυτή φανήκατε απλά υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς άλλων!».

 

 

Για την επίσκεψη Μητσοτακη στο Κέντρο Υγειας Πατησίων (φωτό 1) ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ: «Τι ειρωνεία....Ο...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021