Κάλεσμα προς τους Έλληνες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, από τα μπαλκόνια τους

MarketNews

Κάλεσμα προς τους Έλληνες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, από τα μπαλκόνια τους, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Όπως αναφέρουν στη σελίδα της εκδήλωσης:«Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 συμπίπτουν, δυστυχώς, με την πρωτόγνωρη, παρατεταμένη κατάσταση του εγκλεισμού. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.

Το απόγευμα της Πέμπτης 25η Μαρτίου 2021, με την υποστολή της σημαίας στις 6 το απόγευμα, σταματάμε ό,τι κάνουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε για να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο Τιμής στους Ήρωές μας, ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο για όσους μάχονταν και μάχονται υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Τον περσινό Μάρτιο στηρίξαμε και εμψυχώσαμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, χειροκροτώντας τους απ’ τα σπίτια μας. Σήμερα, έναν χρόνο μετά, διανύοντας το τρίτο κύμα, οι ίδιοι, σημερινοί, Ήρωες αντιπαλεύουν με τον κορωνοϊό, ξεπερνώντας εαυτούς και δυνάμεις.

Όπως και στους προγόνους μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον αγώνα τους κατ’ελάχιστο. Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ας ακολουθήσει τον Εθνικό Ύμνο για όλους τους συνανθρώπους μας που έδωσαν και δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους και την δική μας»