60χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο (upd)

MarketNews

60χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο (upd), ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τους λόγους που δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς που έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση και την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ένας 60χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής με Covid-19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα, φέρεταινα κρύβεται πίσω από το θρίλερ θανάτου του 76χρονου.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ξαφνικά ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε νεκρός, τη στιγμή μάλιστα που η υγεία του παρουσίαζε σαφή σημάδια βελτίωσης.

Νωρίτερα:

Θρίλερ στον «Ερυθρό Σταυρό» με τον θάνατο 76χρονου ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος, αφού νοσούσε με κορωνοϊό.

Ο άνδρας πέθανε χθες το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλευόταν.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η αναπνευστική συσκευή που κρατούσε διασωληνωμένο τον 76χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο, σταμάτησε να λειτουργεί, με τον συναγερμό της συσκευής να αρχίζει να χτυπά. Αυτό κινητοποίησε τους γιατρούς, αλλά δεν κατάφεραν να το σώσουν, γιατί αυτή η συσκευή κρατούσε στη ζωή, κατ’ ουσίαν, τον 76χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς, παρουσίαζε αισθητή βελτίωση μέχρι χθες το απόγευμα, όταν και συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Επίσης, εξετάζεται το γεγονός ότι δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα. Στελέχη της ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο και εξετάζουν όλα τα σενάρια, και το σενάριο του τεχνικού προβλήματος αλλά και το σενάριο κάποιας ανθρώπινης παρέμβασης.

Σημειώνεται ότι στον ίδιο θάλαμο νοσηλευόταν κι ένα δεύτερο άτομο, το οποίο ενδεχομένως να είναι και το άτομο «κλειδί», όπου με την κατάθεση του ίσως δώσει περισσότερες απαντήσεις.