Την ένταξη του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, της κίνησης που είχε προκύψει έπειτα από τη διαγραφή του Γιάννη Δημαρά μετά την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου το 2010, στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων, ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο Γιάννης Δημαράς έχει εκλεγεί βουλευτής το 1996 με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, εξελέγη τρεις φορές με το ΠΑΣΟΚ και διαγράφει αφού καταψήφισε το 2010 το μνημόνιο, ιδρύοντας το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, μαζί με τον σημερινό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας τους, αναφέρουν:

«Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, «δήθεν» προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης.

Εκτιμούμε ότι , κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Είναι ώριμη η στιγμή , περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ώστε το όραμα της εθνικής ενότητας να υλοποιηθεί με τη συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων, βαθύτατα Δημοκρατικών και πατριωτικών, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλούμε όλα τα πατριωτικά , δημοκρατικά κόμματα, κινήματα, κινήσεις και ομάδες πολιτών που αγωνιούν , να πλαισιώσουν τη ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ Καλύτερη , Ευημερούσα, και Αναγεννημένη πολιτικά και Πολιτιστικά.

Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις , στα πλαίσια της Αντιπροσωπευτικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας για :
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ

Τέλος, ανυποχώρητα και απαρέγκλιτα θα βρεθούμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην επιχειρούμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗ και τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ από ορατά και αόρατα κέντρα εξουσίας .

Facebook Comments