Σε απίθανες δηλώσεις προέβη η μητέρα του μαθητή, που μήνυσε τρεις καθηγητές Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Λάρισας για τη διάπραξη των αδικημάτων του «βασανισμού», της «εσχάτης προδοσίας» και των «εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας»

Η Λαρισαία μητέρα αντέδρασε στην απόφαση των εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν στον γιο της να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο του, καθώς δεν έφερε μαζί του τη βεβαίωση του ελέγχου αυτοδιαγνωστικού τεστ για τον κορονοϊό και προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, μηνύοντας τόσο τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ όσο και δύο ακόμη καθηγητές, καταθέτοντας μια πολυσέλιδη αναφορά με πρωτοφανείς κατηγορίες σε βάρος εκπαιδευτικών.

Την πεποίθηση πως ο κορονοϊός δεν είναι θανατηφόρος, η πανδημία είναι «υποτιθέμενη» αλλά και ότι το self test υπόκειται στη «σύμβαση κατά των βασανιστηρίων και άλλων τρόπων σκληρής και απάνθρωπης μεταχείρισης», εκφράζει η μητέρα του μαθητή σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του Alpha.

«Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει ιός, δεν είναι όμως θανατηφόρος. Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά όχι με τον τρόπο που μας επιβάλλουν, για μια υποτιθέμενη πανδημία», είπε χαρακτηριστικά.

Οικογενειακός φίλος της οικογένειας, που δεν φορούσε μάσκα ούτε κατά τη διάρκεια της δήλωσής του στον τηλεοπτικό σταθμό, λέει πως θα ζητήσει τη σύλληψη και των αστυνομικών, προσθέτοντας πως ο μαθητής δεν έκανε τεστ επειδή ήταν γυμνασμένος!

«Με άρτια σωματική βελτίωση της υγείας του, γυμνάζεται, αθλείται και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μέχρι τώρα σημάδια ή συμπτώματα οποιασδήποτε ασθένειας. Αρνήθηκε να κάνει το τεστ και θα το αρνείται, όπως μου είπε, και στο μέλλον.»

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments