Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, για τα “κορωνο – πάρτι” στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει του νέους που τα διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε αυτά.

Η κ. Χατζησοφιά, σχολιάζοντας τις απαράδεκτες εικόνες ακραίου συνωστισμού εν μέσω πανδημίας που σημειώθηκαν στις πλατείες της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας το περασμένο Σαββατοκύριακο, προχώρησε σε μια προκλητική τοποθέτηση που συγκέντρωσε σωρεία αρνητικών σχολίων.

“Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται”, έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτησή της:

No description available.

Η ανάρτηση αυτή αποσύρθηκε τελικά από την κα Χατζησοφιά και σε νεότερη ανάρτησή της προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα κάνοντας λόγο για άστοχη ανάρτηση και αποτυχημένο ειρωνικό σχόλιο εκ μέρους της, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

«Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
Πηγή: omadaalithias.gr

 

Facebook Comments