Το Πεκίνο θα συνεχίσει τη μείωση των φόρων και των διοικητικών τελών

MarketNews

Το Πεκίνο θα συνεχίσει τη μείωση των φόρων και των διοικητικών τελών , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

To Πεκίνο θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση των φόρων και των διοικητικών τελών για να ενισχύσει την ενεργητικότητα των επιχειρήσεων στην κινεζικής αγορά, σύμφωνα με την Επιτροπή Εθνικής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων.

Η Κίνα θα χρησιμοποιήσει οικονομικούς πόρους για την υποστήριξη της πραγματικής οικονομίας, τη μείωση του κόστους των επιχειρηματικών συναλλαγών που επιβάλλεται από την κυβέρνηση, αλλά και τη μείωση του εργασιακού κόστους των επιχειρήσεων, σύμφωνα με μία ανακοίνωση που εξέδωσαν η παραπάνω αναφερόμενη επιτροπή, αλλά και τρία άλλα υπουργεία.

Παράλληλα, θα μειωθεί το κόστος υλικοτεχνικής υποστήριξης, θα ακυρωθούν ή θα μειωθούν μερικά από τέλη χρήσης αυτοκινητοδρόμων και αεροδρομίων, ενώ θα βελτιωθούν οι μεταφορικές υποδομές και οι υποδομές υλικοτεχνικής υποστήριξης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Προσπάθειες θα γίνουν επίσης, για τη βελτίωση των επενδύσεων κεφαλαίου των επιχειρήσεων, αλλά και την έγκαιρη καταβολή χρημάτων στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.