Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από την πολιτική, έβαλε ψαλίδι και στη χαρακτηριστική αλογοουρά του.

Όπως συμβαίνει σε κάθε δύσκολο «χωρισμό», έτσι κι αυτός αποφάσισε να αλλάξει και την εμφάνισή του, σχολιάζει το Politico.

 Η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia δημοσίευσε χθες, Τετάρτη, φωτογραφίες του Πάμπλο Ιγκλέσιας με κοντά μαλλιά. Το ενδεχόμενο να κόψει την αλογοουρά του είχε συζητηθεί στις τάξεις του Podemos την εποχή των εκλογών του 2014 και του 2015, όπως και όταν μπήκε στον κυβερνητικό συνασπισμό, τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

Αν και τότε ο 42χρονος είχε επιλέξει να διατηρήσει την αλογοουρά που έγινε το έμβλημά του, τελικά τώρα αποφάσισε να την αποχωριστεί. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας αποχώρησε από τη θέση του αντιπροέδρου της ισπανικής κυβέρνησης τον Μάρτιο, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές της Μαδρίτης.

 «Αποτύχαμε», δήλωσε μετά τις εκλογές, ανακοινώνοντας ότι παραιτείται από όλα τα καθήκοντά του και ότι εγκαταλείπει την πολιτική.

Facebook Comments