Ο Κέβιν Σπέισι, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός την καριέρα του οποίου έχουν επισκιάσει τα τελευταία χρόνια καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, πρόκειται να εμφανιστεί σε μια ιταλική ταινία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «L’uomo Che Disegnò Dio», Φράνκο Νέρο. «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Variety ο παραγωγός Λούις Νέρο επιβεβαίωσε ότι ο Σπέισι θα έχει έναν μικρό ρόλο ως αστυνομικός ντετέκτιβ στην ταινία.

Ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει δημόσια για την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Φράνκο Νέρο και θα συμμετάσχει η σύζυγός του, Βανέσα Ρεντγκρέιβ σε δεύτερο ρόλο.

Η ταινία έχει θέμα την άνοδο και την πτώση ενός τυφλού καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να δημιουργεί ρεαλιστικά πορτρέτα, μόνο με το άκουσμα της ανθρώπινης φωνής. Αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο χαρακτήρας του Σπέισι, αστυνομικός ντετέκτιβ, θα διερευνά λανθασμένες κατηγορίες ότι ο καλλιτέχνης κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά.

Η τελευταία ταινία του Κέβιν Σπέισι ήταν το «Billionaire Boys Club» του 2018.

Ο ηθοποιός αποχώρησε από τη σειρά «House of Cards» του Netflix στα τέλη του 2017, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με σειρά κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση, παρενόχληση και κακή συμπεριφορά. Μερικές από τις κατηγορίες αφορούσαν έφηβους και παιδιά.

Ο Σπέισι αρνήθηκε ότι διέπραξε αδίκημα.

Facebook Comments