Ο οίκος «Dior» έφερε τη «Γαλλική Ριβιέρα» στο Λονδίνο, μέσω ενός αισθητικά ευχάριστου Pop Up εστιατορίου στον τελευταίο όροφο του Selfridges, με θέα το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.

Ένα καλοκαιρινό, «δροσερό» εστιατόριο εμπνευσμένο από την «τέχνη της ζωή, (Dior at Alto)» προσκαλεί τους επισκέπτες του με ένα μενού από ιταλικές απολαύσεις, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από όλη την Ιταλία και μερικά από τα αγαπημένα πιάτα του Κριστιάν Ντιόρ. Τα συνοδεύουν δημιουργικά κοκτέιλ, τα οποία μετονομάστηκαν ως φόρο τιμής στην ιστορία του διάσημου οίκου.

Στον όροφο υπάρχει επίσης μια εντυπωσιακή μπουτίκ, η οποία διαθέτει όλα όσα, ενδεχομένως, είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, όπως ξαπλώστρες, σετ ρακέτες, σανίδες του σερφ, οικιακά είδη, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, όλα με την υπογραφή του γαλλικού οίκου. Ξεχωρίζουν τα σκούτερ Dior, περιορισμένης έκδοσης, σχεδιασμένα σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία.

Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από τα αναζωογονητικά, όξινα χρώματα της τελευταίας συλλογής της πρώτης γυναίκας καλλιτεχνικής διευθύντριας στην 70χρονη ιστορία του διάσημου γαλλικού οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι (Maria Grazia Chiuri) με τα άμεσα αναγνωρίσιμα προϊόντα εκτύπωσης toile de Jouy που κοσμούν έπιπλα, τοίχους, οροφές.

Το εστιατόριο «Dioriviera» θα είναι ανοικτό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Facebook Comments