Μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής, μαζί με νέες επενδύσεις, μετέφερε στα στελέχη της Euroins Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov, στην πρώτη μετά-πανδημική επανένωση των ανθρώπων που όλοι μαζί στηρίζουν και υλοποιούν το όραμα της εταιρείας.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Euroins Ελλάδος χαρακτηρίζονται ικανοποιητικά και συνδυάστηκαν με τις δυναμικές αναπτυξιακές κινήσεις του Ομίλου Eurohold σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Όμιλος EUROHOLD – EUROINS μέσα στα τελευταία 25 χρόνια κατόρθωσε να ολοκληρώσει επιτυχώς 30 στρατηγικές εξαγορές εταιρειών ασφαλιστικών, τραπεζικών, χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Ο Όμιλος EUROHOLD – EUROINS, με σύμβουλο την JP Morgan, διαπραγματεύεται την εξαγορά της CEZ, του μεγαλύτερου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας στη Βουλγαρία ο οποίος συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους  του είδους σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Η οικογένεια της EUROHOLD – EUROINS έχει «αγκαλιάσει» τη Κεντρική Ανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Ρουμανία, Λευκορωσία, Πολωνία, ΠΓΔΜ) και σταδιακά επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Δυτική (Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία).

Ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη αλλά και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της EUROINS Claims κ. Αλέξανδρο Ι. Σκλήρη, παρουσίασαν τα επιτεύγματα της EUROINS Ελλάδος από το 2014 και ειδικότερα από την ίδρυση του υποκαταστήματος της EUROINS Ελλάδος έως σήμερα, αλλά και τους στόχους της στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Την παρουσίαση του κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov ακολούθησε η παρουσίαση της Euroins Claims όπου ο κ. Αλέξανδρος I. Σκλήρης εξήγησε συνοπτικά την πρωτοποριακή ηλεκτρονική διαδικασία καταγραφής και διαχείρισης ζημιών από τροχαία ατυχήματα και τόνισε ότι μέσω της εφαρμογής συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, η διαχείριση ζημιών θα γίνει ακόμη πιο ασφαλής, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Evgeny Svetoslavov  Ignatov ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας ότι αποτέλεσαν και αποτελούν τη Δύναμη της EUROINS Ελλάδος και υποσχέθηκε να τους δώσει, πολύ σύντομα, καινοτόμα ψηφιακά ασφαλιστικά προϊόντα ώστε να καταστεί η EUROINS Ελλάδος ακόμη πιο ανταγωνιστική στην ασφαλιστική αγορά.

Η μετά-πανδημική επανένωση της EUROINS Ελλάδος, όπως δήλωσε ο κ Evgeny Svetoslavov Ignatov θα συνεχιστεί στην Πάτρα

Facebook Comments