«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από μικρή ηλικία, παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, χωρίς ενοχές.

Ωστόσο, τον πρόδωσαν αυτά που δεν είχε. Τα συναισθήματα και η έκφραση δεν μακιγιάρονται και όταν δεν υπάρχουν προδίδονται. Ήταν αφελής και νόμιζε ότι είχε δημιουργήσει το τέλειο έγκλημα», είπε ο διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Δημήτρης Σούρας, αναφερόμενος στον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως είπε ο Δημήτρης Σούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, «έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος, με πολύ σεβασμό για τα κτήνη».

Ο ψυχίατρος, τόνισε ότι «αν ήταν έγκλημα εν βρασμώ, ο δράστης αμέσως θα μετάνιωνε, θα ούρλιαζε, θα ζητούσε βοήθεια, θα καλούσε την αστυνομία. Εκείνος έπνιξε το σκυλί για να αποκτήσει ένα περισσότερο άλλοθι».

Ερωτηθείς αν νοσούσε ψυχικά, ο επιστήμονας τόνισε: «Ο ψυχικά ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τίποτα, σκοτώνει στον παραλογισμό του». Τόνισε δε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να βγάλει χαρτί ότι ο 32χρονος νοσούσε ψυχικά».

 

Facebook Comments