Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος καθ ομολογίαν συζυγοκτόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Ο πιλότος που ομολόγησε χθες Πέμπτη (17/6) τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έφτασε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Ψυχρός και αμίλητος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα Εκτελέσεων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου και ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.

Νωρίτερα:

Για την εξάρθρωση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά έκανε ανακοινώσεις η Αστυνομία. «Δεν υπήρχαν στοιχεία και ίχνη. Και η Αστυνομία δεν δουλεύει με υποψίες.

Σε αυτή την υπόθεση λειτουργήσαμε ως άνθρωποι», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί στις πρώτες ανακοινώσεις τους για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως τόνισαν, σημείο – κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, είναι ότι οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν, σημείωσαν τα στελέχη της ΓΑΔΑ. «Διενεργήθηκε πολύωρη έρευνα στο σπίτι.

Έγινε εργαστηριακή εξέταση από το σπίτι. Τα αποτελέσματα των πολύωρων εξετάσεων κατέληξαν στην πολυπλοκότητας της υπόθεσης. Στο σημείο των εργαστηριακών εξετάσεων απεδείχθη εξαιρετικά κρίσιμη η εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων. Βάσει των στοιχείων που προέκυπταν, υπήρχαν έντονες αναντιστοιχίες», ανέφεραν. 

Facebook Comments