Η Α. Γκερέκου κάλυψε μόνη της τα έξοδα της κηδείας του Τ. Βοσκόπουλου

MarketNews

Η Α. Γκερέκου κάλυψε μόνη της τα έξοδα της κηδείας του Τ. Βοσκόπουλου , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου με ανάρτησή της εκφράζει τις ευχαριστίες της, μαζί με την κόρη της Μαρία, για τη συμπαράσταση
στο πένθος τους και την παρουσία στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου. Και διευκρινίζει ότι η κηδεία δεν έγινε δημοσία δαπάνη.

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του .

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».