Συγκλονίζει ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο της AZ θα κάνει & τη 2η δόση

MarketNews

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο της AZ θα κάνει & τη 2η δόση , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έχασε τη σύζυγό του στα 44 χρόνια της, έπειτα από παρενέργειες από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, όμως δεν πτοήθηκε και θα κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της άτυχης Γλυκερίας, επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο Κρήτης και ζήτησε να προγραμματιστεί κανονικά η δεύτερη δόση.

Την είδηση έκανε γνωστή γιατρός που εργάζεται στο Κέντρο Υγείας και μίλησε με τον ίδιο τον Μανώλη Κρυοβρυσανάκη. Όπως τόνισε, η δεύτερη δόση θα γίνει με άλλο σκεύασμα, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους

Αναλυτικά η ανάρτηση

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….

Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .

"Μανώλης Κρυοβρυσανάκης" .

Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που "έφυγε" πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της .

Ήσυχη φωνή , γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!

Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας:

" Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!