Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στην υπόθεση φαίνεται πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και αυτός είναι ο λόγος που η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ψάχνει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, η ΕΛ.ΑΣ., έχει στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού του 33χρονου πιλότου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

Οι αναφορές της γυναίκας που μιλούσε η Καρολάιν έχουν δώσει ένα σοβαρό στοιχείο στις αρχές, το οποίο δεν αποκλείεται να “ξεκλειδώσει” τον ρόλο του τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε: “Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει” της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος στο τηλέφωνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Μάλιστα, όταν έγινε ευρέως γνωστό ότι η κ. Μυλωνοπούλου είχε δώσει κατάθεση και είχε αναφερθεί εκτενώς στις συνεδρίες με την Καρολάιν, επικοινώνησε μαζί της πρόσωπο που αποτελεί κοινό γνωστό της ίδιας και του 33χρονου πιλότου, “ψαρεύοντάς” την για όσα είχε πει στην αστυνομία.

Facebook Comments