Από τους εργαζόμενους της JPMorgan Chase & Co στις ΗΠΑ θα ζητηθεί να φοράνε μάσκες σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους και σε κοινόχρηστους χώρους εντός των γραφείων της, ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής κατάστασής τους, είπε η τράπεζα σήμερα σε ένα σημείωμα προς το προσωπικό της.

Η αναζωπύρωση των κρουσμάτων Covid-19 στις ΗΠΑ λόγω της παραλλαγής Δέλτα και οι νέες οδηγίες από τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών (CDC), που ζητούν από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα να φορούν μάσκες, οδήγησαν τις εταιρείες να αλλάξουν τα σχέδιά τους για τους εμβολιασμούς και τις μάσκες.

«Δεδομένου ότι τα CDC γνωστοποίησαν πως το 80% και πλέον των κομητειών στις ΗΠΑ καταγράφει σημαντική ή υψηλή διασπορά στην κοινότητα, εμείς θα ακολουθήσουμε αυτές τις οδηγίες σε εθνικό επίπεδο για την παρούσα χρονική στιγμή», αναφέρει η JPMorgan σε ένα σημείωμα που περιήλθε στη γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Μονάχα οι πλήρως εμβολιασμένοι υπάλληλοι θα μπορούν να παραστούν σε μεγάλες εκδηλώσεις εργαζομένων σε εσωτερικούς χώρους, με την παρουσία 25 και πλέον ανθρώπων.

Από το ανεμβολίαστο προσωπικό θα ζητηθεί να κάνει rapid τεστ Covid-19 τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με το σημείωμα.

Facebook Comments