Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών

MarketNews

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Πυρετωδώς ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών τον Οκτώβριο o πρίγκιπας Φίλιππος – γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – και η αγαπημένη του Νίνα Φλόρ. Το ζευγάρι έχει ήδη τελέσει, τον Δεκέμβριο που πέρασε, τον πολιτικό τους γάμο στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας.

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο ένθετo «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά, το ζευγάρι είχε κάνει πάρτι για να γιορτάσει τον γάμο του και όχι δεξίωση, όπως συνηθίζεται. Τότε ο γάμος πάντως ήταν εξαιρετικά λιτός, λόγω της πανδημίας και είχαν παρευρεθεί σε αυτόν ως μάρτυρες ο πατέρας του γαμπρού, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, και της νύφης, Τόμας Φλορ, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ελβετίας.

Η Νίνα Φλόρ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλιφόρνια, ενώ ο 37χρονος πρίγκιπας Φίλιππος εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.