Επιστροφή στο Περιστέρι για τον Κ. Μητσοτάκη - Μαζί του και ο Γ. Λοβέρδος

MarketNews

Επιστροφή στο Περιστέρι για τον Κ. Μητσοτάκη - Μαζί του και ο Γ. Λοβέρδος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Συζήτηση με τους δημάρχους της Δυτικής Αθήνας είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Περιστέρι, με επίκεντρο τα προβλήματα των περιοχών τους και την αναζήτηση λύσεων. Μαζί τους και ο Γιάννης Λοβέρδος βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β΄Αθηνών. 

«Είναι μία ευκαιρία να μπορέσω να δώσω κι εγώ κάτι πίσω σε μία περιοχή με την οποία αισθανόμουν πάντα ότι είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με τίμησε και με τιμά πάρα πολλά χρόνια», είπε ο πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τους δήμους και για τα οποία η συνδρομή της κεντρικής διοίκησης θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυσή τους, με τον κ. Μητσοτάκη να επισημαίνει πως ο ίδιος είναι ενημερωμένος προσωπικά μιας και αποτελεί συνειδητή του επιλογή από το ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας να πολιτεύεται στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ σήμερα είναι βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών.