Ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρήκε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Αφορμή για το νέο τρολάρισμα του δημοσιογράφου στην Κουμουνδούρου ήταν η ερώτηση που κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Υπέρογκο το κόστος παραγωγής του δελτίου καιρού της ΕΡΤ ΑΕ», το οποίο σύμφωνα με την ερώτηση ανέρχεται σε 1.195 ευρώ το επεισόδιο.

«Ομολογώ» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ «ότι ασχολούμαι μερικές δεκαετίες με την τηλεόραση, αλλά ούτε με είχε προβληματίσει ποτέ ούτε με είχε απασχολήσει το κόστος ενός δελτίου καιρού. Συνεπώς δεν γνωρίζω αν το σχετικό ποσό είναι εύλογο ή υπέρογκο. Χαίρομαι όμως που βρέθηκε το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ασχοληθεί. Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα κι απλώς εμένα (όπως ίσως και των περισσότερων Ελλήνων) μου είχε διαφύγει»

Και ο Γ. Πρετεντέρης καταλήγει:

«Έτσι εξηγείται γιατί η ΝΔ κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις».

«Υπάρχει μια κυβέρνηση που ασχολείται με την πανδημία, τις φυσικές καταστροφές, την οικονομία ή τα ελληνοτουρκικά, επιτυχώς ή ανεπιτυχώς κατά περίπτωση. Και μια αντιπολίτευση που καταγγέλλει που καταγγέλλει τα «υπέρογκα 1.195 ευρώ» του «δελτίου καιρού», τον Πλεύρη, τα αρχαία της Θεσσαλονίκης και διάφορα συναφή ζητήματα»

 

Facebook Comments