Γεννηματά: Μπορώ να αυξήσω τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ -Το πετύχαμε το 2017 και το 2015 γιατί όχι και τώρα;

MarketNews

Γεννηματά: Μπορώ να αυξήσω τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ -Το πετύχαμε το 2017 και το 2015 γιατί όχι και τώρα;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αισιόδοξη δήλωσε η Φώφη Γεννηματά για τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, οι οποίες θα γίνουν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, όπως αποφάσισε ομόφωνα, χθες το βράδυ, η αρμόδια Επιτροπή Τήρησης του Καταστατικού να εισηγηθεί στην ΚΕ, η οποία θα συνεδριάσει την Κυριακή.

«Από την ώρα που έχουμε μία ομόφωνη εισήγηση, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε διαφωνίες για διαδικαστικά ζητήματα» είπε η κ. Γεννηματά, ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να συγκεντρώσει πάνω από το 50%, στο πρώτο γύρο. «Και την προηγούμενη φορά πήγαμε στο δεύτερο γύρο. Σημασία έχει να οργανώσουμε μία ανοιχτή, μαζική διαδικασία, δημοκρατική, να είναι πραγματικά αντικειμενική και διαφανής. Το πετύχαμε το 2017 και το 2015 γιατί όχι και τώρα;», πρόσθεσε, μιλώντας στο OPEN.