«Θα γίνουν όσα χρειάζονται να γίνουν με βάση τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα» δήλωσε με νόημα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά την ψήφιση της συμφωνίας, κάνοντας εμμέσως πριν σαφώς αναφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως τόνισε η κ. Γεροβασίλη, «μόλις ολοκληρώθηκε μια πραγματικα δύσκολη συνεδρίαση με ισχυρή πλειοψηφία… Εγκρίθηκε και υπερψηφίστηκε η συμφωνία κι αυτό είναι το πρώτο βήμα, στη συνέχεια η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Eurogroup, και θα δώσει την πρώτη μάχη, έπεται η εκταμίευση της πρώτης δόσης».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και στη συνεχεία θα δώσει τη μεγάλη μάχη και το στόχο ανοίγοντας τη συζήτηση για το χρέος. Θα είναι μέχρι τότε σε συνεχή διαπραγματευτική προσπάθεια για όσα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά.»

«Υπάρχει η μεγάλη πλειοψηφία που ψήφισε τη συμφωνία και ένας αριθμός που επέλεξαν διαφορετική γραμμή… Θα γίνουν όσα χρειάζονται να γίνουν με βάση τον κανονισμό της βουλής και το Σύνταγμα» επισήμανε. 

Facebook Comments