Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την χθεσινοβραδινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος. «Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας.

Παράλληλα κατηγόρησε την κ. Γεροβασίλη για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Λεουτσάκος.

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα Λαφαζάνη σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Ερωτηθείς για το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει η κυβέρνηση με την επίθεση της είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές-εξπρές» σχολίαζαν χθες κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας. 

Facebook Comments