Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΠΕ για ένα απαράδεκτο #hashtag

MarketNews

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΠΕ για ένα απαράδεκτο #hashtag , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Προφανώς από λάθος το ΑΠΕ έκανε ανάρτηση στο twitter για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Εύβοια χρησιμοποιώντας ένα υβριστικό hashtag. Στη συνέχεια η ανάρτηση κατέβηκε και ανέβηκε διορθωμένη αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε να αντιδράσει ζητώντας την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.